O nama

13 GODINA U OBLASTI DISTRIBUCIJE BEJBI OPREME

STARDUST VIN  d.o.o. je firma koja se bavi distribucijom i prodajom bejbi opreme na teritoriji Srbije. Kao pouzdane partnere za saradnju prepoznao nas je brend Chipolino koji je jedan od evropskih lidera u proizvodnji dečijih kolica, stolica za hranjenje, auto sedišta, igračaka i razne druge bejbi opreme.  I ne samo da su nas prepoznali kao pouzdane partnere, već su nam ukazali i priliku da postanemo njihovi generalni zastupnici, te ovu privilegiju uživamo skoro od kako i postojimo.

deciji-izlog-o-nama-2

OD NAS ZA VAS I VAŠE MALIŠANE

Ko je sposoban da bolje razume roditelje i njihove potrebe od samih roditelja?  U trenucima kada smo počinjali da se bavimo ovim poslom i sami smo bili roditelji koji su imali potrebe koje Vi danas imate i zato smo se tokom godina trudili da naš asortiman upotpunimo svime što bi Vam moglo zatrebati, kao i da to na osnovu dugogodišnjeg iskustva organizujemo i prilagodimo svačijem budžetu.

deciji-izlog-o-nama-3

ŠIROK ASORTIMAN I DOSTUPNOST PROIZVODA

Naš asortiman proizvoda organizovan je sa ciljem da Vas u što manje koraka dovede do željene grupe proizvoda u kojoj Vas čeka bogata ponuda. Optimizovan za korišćenje kako sa desktop računara tako i sa mobilnih uređaja, naš sajt je koncipiran tako da Vam omogući jednostavno korisničko iskustvo a naša posvećenost detaljima učini da nam se vratite, pa i da nas preporučite. 🙂

Svesni činjenice da su roditeljima proizvodi za decu često potrebni odmah, naša je težnja da im to i omogućimo. Godine iskustva u oblasti uvoza robe i organizacije lagera pomogle su nam da ga držimo ažurnim, a dopunu realizujemo brzo.

deciji-izlog-o-nama-4

DA KUPOVINA BUDE ZADOVOLJSTVO

Naša je želja da Vam ugodimo, baš kao što i mi želimo da sve bude kako treba onda kada smo i sami u ulozi kupaca, iz tog razloga u ovom procesu imamo visoke standarde.

Pozivamo Vas da u jednom pozitivnom maniru budete korisnici naše prodavnice, te Vam želimo da tokom procesa kupovine uživate, baš kao što će i Vaša deca uživati u našim proizvodima….

S tim u vezi, vaša deca su i naša deca.