Opšti uslovi

Ovim uslovima definisana su prava i obaveze čijim se poštovanjem od strane KOSA d.o.o. ( u daljem tekstu prodavca) i kupca garantuje uspešno procesuiranje porudžbina, plaćanja i isporuke robe.

1. Po prijemu porudžbine putem sajta www.decijiizlog.com kupac automatski dobija izveštaj o svojoj porudžbini na unetu email adresu dok plaćanje vrši kuriskoj službi po prijemu robe za šta će mu naknadno biti dostavljen fiskalni/gotovinski račun.

2. Porudžbine prispele do 14 časova procesuiraju se istog dana (ne uzimajući u obzir subotu, nedelju i praznike).

3. Porudžbina se takođe smatra potvrđenom ukoliko je kupac kurirskoj službi ili na drugi način uplatio novac za naručenu robu.

4. Prodavac se obavezuje da će naručene proizvode isporučiti ispravne i u roku koji je naznačio prilikom naručivanja.

5. U slučaju bilo kakve promene prodavac je dužan da obavesti kupca.

6. Sve eventualne promene, osim promena vezanih za isporuku se ne odnose na potvrđene narudžbine.

 

Isporuka

–          Dostava na kućnu adresu

Ukoliko se kupac prilikom naručivanja opredelio za dostavu pouzećem (iznos porudžbine ispod 5.000 dinara), cena dostave biće obračunata kao dodatna stavka u zavisnosti od dimenzija/težine porudžbine a  po aktuelnom cenovniku kurirske službe “AKS” (link ka cenovniku) putem koje će prodavac vršiti dostavu na teritoriji Republike Srbije. PDV je uračunat u cenu proizvoda. Za sve porudžbine sa iznosom preko 5.000 dinara dostava će se obavljati bez dodatne naknade.

Isporuka se vrši na adresu koju je korisnik naveo prilikom naručivanja u roku od 1-2 radnih dana (u zavisnosti od kurirske službe). U slučaju da naručena roba nije dostupna na lageru ili ukoliko naručena količina zahteva potvrdu od strane kupca, prodavac će biti slobodan da kupca kontaktira putem elektronske pošte ili putem telefona koje je kupac priložio prilikom registracije. Isporuke se ne vrše nedeljom i državnim praznicima.

–          Lično preuzimanje

Poručenu robu moguće je preuzeti i lično, na adresi Bežanijskih ilegalaca 56, 11000 Beograd, o čemu se u slučaju potrebe možete konsultovati putem telefona na broj 069 / 429 – 61 – 66 ili putem elektronske pošte na adresi [email protected]

 

Garancija i postupak reklamacije

Roba oglašena na sajtu www.decijiizlog.com poseduje pripadajuće naslove, opise i fotografije koji nedvosmisleno odgovaraju njenom opisu i izlgedu. Proizvodi  podležu garanciji propisanoj Zakonom o zaštiti potrošača u trajanju od 24 meseca ukoliko se njima rukovalo u skladu sa propisanim načinom korišćenja. Takođe, u skladu sa navedenim zakonom kupac može ostvariti svoje pravo vraćanja robe za koju je prodavac dužan da mu vrati novac za proizvod u punom iznosu (neuključujući troškove dostave, transporta i sl.)

 

Ukoliko kupac ima dodatnih pitanja u vezi sa garancijom ili  postupkom reklamacije može se obratiti na e-mail adresu [email protected], na telefon 069 / 429 – 61 – 66   ili pismenim putem na adresu KOSA d.o.o. ,Bežanijskih ilegalaca 56, 11000 Beograd.

 

Servis i rezervni delovi

Proizvodi firme KOSA d.o.o. ne podležu servisnim intervalima niti ih je u skladu sa uputstvima za korišćenje neophodno servisirati. Ipak, ukoliko se usled pravilnog rukovanja kupcu javila potreba za servisom prodavac ima uslove da ga obezbedi. Asortiman proizvoda prodavca ne iziskuje potrebu za obezbeđivanjem rezervnih delova ali se prodavac svojom dobrom voljom izjašnjava da će ukoliko se za rezervnim delom javi potreba kontaktirati proizvođača, uvoznika ili dobavljača sa upitom za rezervni deo.

 

Zaštita prilikom korišćenja naše internet prodavnice

Sigurnost podataka koje unosite prilikom otvaranja korisničkog naloga i u procesu naručivanja proizvoda ima za nas visok prioritet, te je preduzet određen broj koraka kako bi se omogućilo njihovo pouzdano i sigurno skladištenje. Naša prodavnica koristi HTTPS sigurnosni protokol koji se brine da podaci uneti od strane korisnika budu kriptovani i zaštićeni.

 

Zaštita privatnosti

U ime KOSA d.o.o. obavezujemo se da ćemo čuvati privatnost naših kupaca prikupljajući samo neophodne podatke među kojima su osnovni podaci o kupcu, i podaci neophodne za poslovanje i informisanje korisnika u skladu sa tradicionalnim poslovnim običajima a u cilju isporuke robe i pružanja kvalitetne usluge.

Dostavljeni podaci se strogo čuvaju, a pristup njima imaju samo zaposleni kojima su oni neophodni za obavljanje posla. Svi zaposleni u KOSA d.o.o. kao i naši poslovni partneri, odgovorni su za poštovanje načela zaštite privatnosti.

 

Cene i opis proizvoda

KOSA d.o.o. nastoji da svi opisi, cene i raspoloživost proizvoda budu tačni, ali ne isključuje mogućnost grešaka. Sistem osvežavanja podataka se oslanja na različite izvore informacija koji nisu u nadležnosti KOSA d.o.o., zbog čega prodavac ima pravo da otkaže porudžbinu ukoliko je prilikom osvežavanja došlo do grube greške u opisu, ceni ili raspoloživosti.

Saglasnost i promene uslova prodavac zadržava pravo na promenu ovih uslova bez prethodnog obaveštavanja svojih kupaca.

Svaki kupac prilikom naručivanja proizvoda može proveriti trenutno važeće uslove.