BabyBjörn kengur nosiljka Move

  • 0 – 15 meseci
  • od 3,2 kg do 12 kg
  • Od 53 cm

15.990 din.

Količina:

Opis proizvoda

  • 0 – 15 meseci
  • od 3,2 kg do 12 kg
  • Od 53 cm

Kengur nosiljka Move idealan je ako želite ergonomsku, fleksibilnu i praktičnu nosiljku u mekoj 3D mreži. Nosiljka je jednostavana za stavljanje i skidanje, a njen dvodelni dizajn omogućiće vam da sa lakoćom izvučete bebu kada zaspi u nosiljci.

Da li je kengur nosiljka Move udobna? Da, ova nosiljka dizajnirana je za roditelje sa aktivnim načinom života: sadrži podršku za leđa, pojas u struku i podstavljene naramenice. Stoga je kengur nosiljka Move ergonomski i udoban za bebe i za roditelje! Kengur nosiljka Move omogućava vam da imate slobodne ruke dok beba dobije svu potrebnu blizinu. Savršeno za zajedničko istraživanje sveta.

Da li je kengur nosiljka Mover ergonomski za moje dete? Da! Kengur nosiljka Move je ergonomski i pruža bebi ispravnu podršku za leđa, noge i bokove. Širina sedišta je podesiva kako bi se osiguralo da vaša beba uvek udobno sedi. Naravno, možete da prilagodite i čvrst oslonac za glavu i vrat kako bi savršeno odgovarao vašoj bebi. Međunarodni institut za displaziju kukova je takođe kvalifikovao ovu nosiljku kao „bezbednu za kukove“, pod uslovom da ga koristite prema uputstvima.

Da li mogu da koristim kengur nosiljku Move za novorođenče? Da, možete koristiti Baby Carrier Move za svoje novorođenče (3,2 kg) i nije potreban dodatni dodatak za novorođenčad. Imajte na umu da se trake za noge trebaju koristiti za smanjenje veličine otvora za noge za bebe između 3,2 i 4,5 kg .Kengur nosiljka Move tada „raste“ sa vašim detetom i može se koristiti do starosti 15 meseci (12 kg / 26 lbs). Ako uglavnom želite da nosiljku koristite za svoje novorođenče, predlažemo i kengur nosiljku Mini.

Da li mogu da nosim svoje dete u položaju ka spolja? Kengur nosiljka Move pogodan je za nošenje u položaju okrenutom prema van, ali imajte na umu da bi vaše dete trebalo da ima najmanje pet meseci i da može da podigne glavu bez ikakve pomoći kada ga nosite u ovom položaju.

Da li mogu da koristim Baby Carrier Move da nosim svoje dete na leđima? Ne. Ako tražite nosač za bebe za nošenje na leđima, tada će biti idealan Kengur nosiljka One ili Kengur nosiljka One Air!

Nagrade

Zašto odabrati nosiljku brenda BABYBJÖRN?

Zato su svi proizvodi razvijeni u saradnji sa medicinskim specijalistima. Nosiljke za bebe su jednostavne za upotrebu i drže vaše dete u uspravnom položaju što obezbeđuje slobodne prolaze vazduha, slobodno kretanje nogu i ruku i dobru potporu za vrat i glavu. Testirano i sigurno.

Kengur nosiljka Move je u skladu sa evropskim EN 13209-2: 2015 i američkim ASTM F2236 standardima bezbednosti za nosiljke za bebe. To znači da su sigurni, udobni i jednostavni za upotrebu i prilagođavanje. Takođe se peru mašinski i mogu se koristiti duže vreme; imaju minimalistički, skandinavski dizajn i izrađeni su u materijalima koji osećaju meko i nežno prema koži vaše bebe i sigurni su u kontaktu sa kožom ili ustima.

3D mreža – jedinstvena tkanina za nošenje beba – Kengur nosiljka Move izrađen je od visokotehnološke 3D tkanine koja se sastoji od tri sloja – unutrašnjeg, spoljašnjeg i srednjeg sloja. Umesto obloge, srednji sloj se sastoji od finih, jednodelnih niti. To detetu u nosaču daje stabilnost a istovremeno osigurava dobar protok vazduha i savršenu temperaturu . 3D mreža odobrena je u skladu s OEKO-TEX standardom 100, klase 1 za proizvode za bebe.

Napomena!
Kada bebu nosite u položaju okrenutom prema van, ona mora biti u stanju da samostalno drži glavu (najmanje 5 meseci). Trake za noge treba koristiti za smanjenje veličine otvora za noge za bebe između 3,2 i 4,5 kg.

Održavanje

  • Mašinsko pranje na 40 ° C. Oprati odvojeno. Koristite ekološki čist deterdžent bez izbeljivača. Nemojte sušiti mašinski. Preporučuje se upotreba mreže za pranje kako bi se izbegla eventualna oštećenja.
  • Pridržavajte se instrukcija naznačenih na proizvodu, uputstvu za upotebu i pakovanju.

Dodatne informacije

Boja

, ,