Joie hranilica MIMZY MULTIPLY6u1

Višepoložajna hranilica svojom funkcionalnošću i lakim sklapanjem omogućava lakše hranjenje deteta od 6 meseci do čak 6 godina.

21.000 din.

Količina:
Kategorija:

Opis proizvoda

Višepoložajna hranilica svojom funkcionalnošću i lakim sklapanjem omogućava lakše hranjenje deteta od 6 meseci do čak 6 godina.

Stolica za hranjenje i odmor je moderna i funkcionalna, sa ramom niskog profila koji pruža jednostavan pristup bebi i savršeno se uklapa za periode obroka sa svojom porodicom.

Stolica za hranjenje je prikladna i meka, izrađena sa umetkom od mekanog dezeniranog PVC materijala u kombinaciji sa plastikom i konstrukcijom od aluminijuma.

Multiply hranilica 6 u 1 dizajnirana je kao udobna stolica za obroke i poslastice, ali je i podsticaj za velike stvari – transformiše se u stolicu i mini sto za igru, kreativnost i trenutke stvaranja Vašeg mališana.

Hranilica se podešava prema deci prilagođavajući bebi nagib naslona sedišta, visinu stolice, položaj stočića i oslonca za noge.

Njene 3 pozicije naslona omogućavaju bebi veću udobnost pa čak i dremku u stolici.

Stočić sa duplim poslužavnikom ima 3 funkcije: uložak za flašice, tacna za hranjenje i tacna za igru. Tacna sa držačem flašice i čaše prilagođava se u 4 pozicije za smeštaj dece raznih uzrasta i veličina, kako bi dete u svakom trenutku moglo da uživa u njoj. Dodatni poslužavnik na stočiću se jednom rukom može osloboditi i lako očistiti.

Prostrano i meko sedište hranilice je sa Soft Touch pojasom za vezivanje u 5 tačaka koje pruža dodatnu udobnost i bezbednost detetu.

Integrisani točkovi na prednjim nogama olakšavaju premeštanje stolice. Dečija hranilica Joie se lako sklapa do male veličine spremne za odlaganje. Dok je sklopljena dečija hranilica samostalno stoji.

Kategorija: