Plišani konjić ljuljaška

Plišani konjić ljuljaška njihalica je veoma bezbedna, živopisnih boja, mekana, udobna i praktična. Koristi se tako što mališan sedne na nju i ljulja se. Dete se ljulja na drvenom, kvalitetno izrađenom i stabilnom ramu, dok je gornji, odnosno sedeći deo, igračka presvučena plišom, što je čini mekanom, udobnom i prijatnom za sedenje. Njihalice sadrže rukohvate i zaslone, koji su postavljeni zbog sigurnijeg i bezbednijeg ljuljanja. Sedišta su udobna i omogućavaju potporu detetu. Pored podsticanja dečije mašte, njihalice i te kako podstiču razvoj motorike.
Omiljena među najmlađima – igračka koja se pamti i čuva ceo život i koju nasleđuju generacije.

5.590 din.

Količina:

Opis proizvoda

Zašto ih vole roditelji? Plisani konjic ljuljaska
Roditelji ih vole, jer im omogućavaju nadgledanje deteta u trenutku u kom obavljaju neki drugi posao. Roditeljima odgovara što deca mogu puno vremena sasvim samostalno da uživaju, njišu se i igraju se, istovremeno aktivirajući maštu i motoriku. Na kraju krajeva, roditelji ih vole, jer ih vole i njihova deca.
A zašto ih vole deca? Plisani konjic ljuljaska
Deca ih vole jer se na ovim igračkama budi njihova mašta. Oni su superheroji koji spašavaju svet, poput superheroja iz omiljenih crtaća. Devojčice na roze konjicima maštaju da su princeze koje se bore protiv zla, dok dečaci imitiraju heroje koji pravdu dovode u red.