Traktor Rolly kid JD sa prikolicom

Traktor za decu baš kao pravi John Deere
Odlikuje ga fenomenalna završna obrada, kvalitetni materijali i dugotrajna izdržljivost vozila
Proizvodnju potpisuje renomirani nemački proizvođač Rolly Toys
Udobno sedište
Mogućnost podizanja haube
Sigurnosne (neklizajuće) pedale
Podesiva napetost lanca
Zadnja spojnica za Rolly Toys dodatke
Pogon je na pedale preko lanca koji je skriven plastikom tako da su povrede isključene
Nezavisni prednji upravljački sistem garantuje lako okretanje i upravljanje

8.990 din.

Količina:

Opis proizvoda

Traktor sa prikolicom Rolly kid predviđen za najmlađe avanturiste već od 2 godine! Detaljna replika moćnog John Deere trakotora. Jednostavan za upravljanje sa volanom na kome je zabavna sirena. Dolazi u kompletu sa prikolicom koja se lako skida i stavlja. Potpuno nov doživljaj tokom vožnje !

Rolly Toys je nemačka kompanija osnovana 1938 godine. U izradi se koriste samo vrhunski materijali, traktori su kompaktni i izdržljivi i dugo su deo voznog parka dece.

Traktor na pedale za najdraže koji donosi 101% ZABAVE I RADOSTI od trenutka kada postane rekvizit za svakodnevne izlaske!

Dečije vozilo na lančani pogon, koji je smešten ispod karoserije. Deca ne mogu doći u dodir sa lancem, niti se povrediti. Kako bi bilo lakše ili teže okretanje pedala možete sami podesiti zategnutost lanca.

Udobno i veliko sedište za decu uzrasta od 2-5 godina. Poklopac haube se otvara i povećava zanimljivost samog vozila. Na zadnjem delu se nalazi spojnica za kompaktnu prikolicu, koja se veoma jednostavno može i skinuti. Seno, trava, voće ili manje igračke, sve će se naći u prikolici i ulepšati igru. Traktor je kompatibilan sa dodacima iz Rolly asortimana.

Konstantna aktivnost i boravak na svežem vazduhu su stvari koje su sigurne onoga trenutka kada novi traktor sa prikolicom ušeta u detinjstvo vaših najdražih bića!