Traktor sa prikolicom Rolly kid

Traktor na pedale sa prikolicom Rolly kid je izuzetno kvalitetan traktor na pedale sa podesivim sedištem koje se prilagodjava uzrastu deteta, otvaranjem haube, i prikolicom.Takodje je opremljen Sigurnosnim (neklizajućim) pedalama a pogon na pedale je preko lanca koji je skriven plastikom tako da su povrede isključene. Dizajn, funkcionalnost, izrada ove igračke oduševiće Vaše dete ,Izradjen od visoko kvalitetne plastike, veoma izdržljiv i dugotrajan Proizveden u Nemačkoj Starosna grupa od 2 do 5 godina do 30 kg . Rolly Toys traktori na pedale su izrađeni od visoko kvalitetnih materijala koji su bezbedni za decu. dimenzije : 134x47x52

7.990 din.

Količina:

Opis proizvoda

Traktor na pedale sa prikolicom Rolly kid je izuzetno kvalitetan traktor na pedale sa podesivim sedištem koje se prilagodjava uzrastu deteta, otvaranjem haube, i prikolicom.Takodje je opremljen Sigurnosnim (neklizajućim) pedalama a pogon na pedale je preko lanca koji je skriven plastikom tako da su povrede isključene. Dizajn, funkcionalnost, izrada ove igračke oduševiće Vaše dete Izradjen od visoko kvalitetne plastike, veoma izdržljiv i dugotrajan Proizveden u Nemačkoj Starosna grupa od 2 do 5 godina do 30 kg . Igračke ROLLY TOYS je kompanija osnovana 1938 godine u Nemačkoj. Za 76 godina postojanja brend je stekao ogromno iskustvo u kreiranju vozila za decu. Rolly Toys traktori na pedale su izrađeni od visoko kvalitetnih materijala koji su bezbedni za decu.

Traktor na pedale sa prikolicom Rolly kid je opremljen:
-Podesivim sedištem

-Mogućnost podizanja haube.

-Sigurnosnim (neklizajućim) pedalama -Pogon je na pedale preko lanca koji je skriven plastikom tako da su povrede isključene.

-Nezavisni prednji upravljački sistem garantuje lako okretanje i upravljanje